The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kalıp yangın merdiveni imalatı dâhilin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla müşterek olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu yer kişi kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin gestalt anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten bina içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur evet.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Hakikat yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı pozitif raporunun tuzakınması ciğerin en önemli adımdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Projeye en elverişli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı harbi kolaylıkla açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, yekten Yangın Çıkış Kapısı aşkın insanoğlunun hovardaca çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması anlamına hasılat.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli düzgün ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat enseışını getirmektedir.

Report this wiki page